INFORMATIE EN ENTINGEN

Wanneer doet u een beroep op onze diensten?

Uiteraard zal dat in de meeste gevallen de vakantie zijn. Maar ook vanwege een verhuizing, zakenreis, ziekenhuisverblijf of andere omstandigheden waardoor u tijdelijk niet zelf voor uw kat of poes kunt zorgen. Dan kan uw kat of poes in ons kattenhotel terecht.

Entingen

Uw kat dient recent te zijn ontwormd en behandeld tegen vlooien (dan kan uw kat ook niet besmet worden met vlooien!). Indien de katten bij binnenkomst toch vlooien hebben, worden ze alsnog tegen vlooien op uw kosten behandeld.

Uw kat moet zijn ingeent voor kattenziekte en niesziekte. De inenting tegen kattenziekte is 2 jaar geldig. De inenting tegen niesziekte  mag niet ouder zijn dan 12 maanden en moet minimaal 3 weken voor het ingaan van de hoteltijd gegeven zijn.

Vergeet u a.u.b. niet het inentingsboekje mee te nemen en ruim van tevoren te controleren of de entingen tijdens het verblijf in orde zijn.

Zonder geldig entingbewijs kunnen wij uw kat niet accepteren.

Ziek worden

Bij ziekte zullen wij uw kat laten behandelen door onze dierenarts. De kosten voor behandeling en/of medicijnen komen voor uw eigen rekening. In noodgevallen(en bij te verwachten hoge kosten) zullen wij de door u opgegeven contactpersoon benaderen.

Ongecastreerde katers kunnen we helaas niet aannemen, tenzij jonger dan 6 maanden.

Wij mogen volgens de wet alleen gezonde katten accepteren.

Tot slot

Als u bij ons reserveert gaat u ook akkoord met de voorwaarden van ons kattenhotel. Ondanks de grootst mogelijke zorg tijdens het verblijf, kunnen wij geen aansprakelijkheid accepteren voor verwonding, ziekte, diefstal of overlijden van uw kat tijdens het verblijf.

Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Klik hier om naar de startpagina te gaan van het kattenhotel Spinnendeweelde